Motivering

Motivering

Varför ska just vi vinna?

Vi är flitiga på att använda bloggen. Vi håller i våra klassråd själva och protokollet som vi skriver lägger vi ut på bloggen. Varje vecka läggs läxorna ut och vi tar nu större ansvar för dem och måste själva hålla koll på vilka läxor vi har och tills när.

På bloggen kan titta på saker vi gjort tillsammans, t ex studiebesök. Vi i klass 5A har blivit bättre på att ta eget ansvar med hjälp av vår blogg!

Vi har precis börjat använda bloggen som ett ”tyck till om” forum. Vår lärare lägger ut en fråga, t ex om Krimhalvön och vi bloggar om vad vi tycker.

Motivering

Eleverna lever i en värld där de kommunicerar via sociala medier med hjälp av olika digitala verktyg, allt från instagram till speldialoger över Skype. Denna blogg är vårt sätt att försöka närma oss deras värld i samspel med dem och också deras föräldrar.

Vår förhoppning är att

  • utveckla och utmana oss själva till att testa digitala forum för information och undervisning, både elever föräldrar och pedagoger
  • med vår hemsida ta ett steg mot hållbar utveckling genom att vi minskar den negativa påverkan på naturen och människors hälsa. Vi sparar tid och minskar vår användning av papper och kopieringsmaskin.
  • starta en dominoeffekt i flera riktningar genom att våga att testa andra digitala verktyg och förhoppningsvis vara en inspirationskälla för andra pedagoger och klasser i form av föreläsningar och redovisningar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s