Fotboll och huliganer v. 15

Under oroligheter före matchen mellan Helsingborg och Djurgården misshandlades en 4-barnspappa så illa så han senare avled på sjukhuset.

Titta på de tre klippen och gå sedan in och kommentera vad du tycker om detta och om du har en lösning på problemet med huliganer. (Jag har inte lyckats få bort reklamen men den går att klicka bort).

http://www.gp.se/gptv#XGeiSbrLNXYxwv7ZWksELQ

http://www.gp.se/gptv#Kd-_Mkebfiu332AiW-7QIw

http://www.svt.se/barnkanalen/lilla-aktuellt/

Du måste leta upp filmklippet ”Fotbollssupporter död”

Annonser

22 thoughts on “Fotboll och huliganer v. 15

 1. Jag tycker att det skall vara sådana tullar som man har på flygplatser, det skulle passa.
  Då slipper man alla smällare och bengaliska eldar och att man dessutom behöver visa legitimation när man går in så att man kan se om man är en huligan eller inte. De som håller i matchen tar reda på vilka som är huliganer och ser till så att de inte får gå på matcher.

 2. Jag tycker att personer borde acceptera vilket lag var och en hejar på. Det är ganska sjukt att en sport kan göra folk så galna att dom tar livet av andra folk som inte gillar deras fotboll/sport lag.

 3. Det är väldigt synd att ett spel kan driva folk till vansinne så att dom misshandlar och dödar folk. Man borde ha en slags tull innan man kommer in så får man ett kort där det står vad man har gjort, så när man gör något dumt så tar dom ditt kort och sätter ett märke så dom kan se om du är galen eller inte.

  • Jag tycker att man borde genomsöka personerna så att de inte har bengaler eller smällare på sig. Men jag tycker att de inte bara ska genomsöka de vuxna utan barnen också. Min lillebror Emil var på match igår och då kastade och tände bengaler. Han sa att det började brinna. De fick ställa in matchen. Det måste göra så det tar slut på det här någon gång annars kommer det sluta med att det blir bråk om småsaker. Jag tror att man egentligen inte är nöjd med det man gör så man försöker ställa allt till rätta, men det blir bara värre för man gör värre och värre saker hela tiden. Tillslut dödar man helt enkelt någon. Men på något sätt måste det här sluta, men inte med våld. Varför gör man ens saker med våld och varför kan man inte bara gå till polisen och erkänna att det var den som gjorde det annars får men ju dåligt samvete och en klump i magen.😒💭 Allt är så komplicerat nu förtiden!💥💛

 4. Jag tycker det är konstigt att man kan bli så arg och galen i en sån sport.
  tycker att man ska ha rätt att gilla vilket lag man vill.
  Man borde ha en säkerhetskontroll på en fotbolls match. Eller någon slags skanner så man ser om personerna har gömt något.Men om man ser att någon gömmer det i fickan eller någon annan stans så borde man ha en eller flera tips telefoner till vakterna. Så man kan säga till dom vad dom gömde i fickan eller någon annan stans. Så säger vakterna till dom och tar det ifrån dom.

 5. Jag tycker att man ska ta reda på vilka som är fotbolls huliganer och t.ex som dom gör i England där får borta lagets supportrar gå in 3 timmar före match och vänta 3 timmar efter matchens slut då träffas aldrig supportrarna då kan det nog inte bli bråk tycker jag😱😊😏👌👍

 6. Jag tycker att det är dåligt. Tänk på barn som vill gå på en fotbollsmatch men kanske inte få gå. För att det är bråk.I England har de jätte många kameror och då vågar nästan inte alla göra något. Det som håller på bara göra dåliga saker förstör för spelare och publik. Men en grej i England som var dåligt var att vakterna kollade inte om man hade något farligt på sig. Om det händer något som detta som hände för några veckor sen. Tycker jag att man ska ha hädare straff😤 Jag tycker att huliganer bara förstör☝️

 7. Jag tycker att man måste acceptera att alla kanske inte hejar på samma lag som en själv och att man inte kan förstöra för andra bara för det. Man kanske kan ha såna polishundar som kan lukta till sig smällare och sånt vid ingången.

 8. jag tycker att det är fel. jag tycker att man ska kolla så ingen har saker på sig som knivar eller andra farliga saker. jag tycker att man ska få heja på det laget som man vill utan bråk och slå våld. Efter det som har hänt så kanske vågar man inte gå på matcher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s